Puh. (+358) 9 424 519 61, Sähkoposti:
Kestävät ja laadukkaat non Monikäyttöiset no woven kassit logolla. Suositut non woven kassit valmistetaan korkealaatuisesta materiaalista, jolla on erittäin suuri kantokapasiteetti.   Tarjoamme: Valkoiset kangaskassit Beiget kangaskassit Siniset kangaskassit Mustat kangaskassit Punaiset kangaskassit Vihreät kangaskassit Pysy askel kilpailijoitasi edellä ja tilaa ympäristöystävällinen kangaskassi tänään! Lisätietoa luontoystävällisistä paperikasseista saat täältä Kestävät ja laadukkaat non woven kassit logolla

Paperikassit omalla grafiikalla

Palvelemme yli 3000 tyytyväistä asiakasta ympäri Pohjoismaita

Kangaskassit (non-woven)


Koska kangaskassit sopivat jokaiseen käsilaukkuun ja ovat helposti uudelleen käytettävissä, ovat ne erittäin käytännöllisiä.

Kassiin voidaan tehdä painatus. Yksiväripainatus on paras vaihtoehto, mutta voimme tehdä painatuksen jopa neljällä eri värillä.

 

Tarjoamme:

Pysy askel kilpailijoitasi edellä ja tilaa ympäristöystävällinen kangaskassi tänään! Lisätietoa luontoystävällisistä paperikasseista saat täältä

  • Painetut kassit alkaen 50 kpl
  • Valmistelemme logot painokuntoon ilmaiseksi
  • Kuljetus Suomeen ilman lisäkuluja
  • Viron suurin paperikassivalikoima

Kysymyksiinne vastaavat

MARJU
Myynti


JANA
Myynti


KYSY LISÄÄ
Puh. (+358) 9 424 519 61Ota yhteyttä

 Kerro meille
toiveesi


Tämän jälkeen ehdotamme sinulle parasta vaihtoehtoa. Muista myös kertoa viestissäsi, mikäli tilauksellasi on kiire!

 Ilmainen graafinen suunnitelma

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme ja kassien ulkomuodon, lähetämme sinulle tilauksestasi ilmaisen graafisen suunnitelman.  Näin voit varmistaa, että tilauksesi on niin kuin pitää!

 Tilausten nopea tuotanto

Tilaukset tehdään nopeasti ja toimitus Virosta Suomeen kestää tavallisesti 1-2 arkipäivää.

 Paperikassien asiantuntija vuodesta 1997

Olemme valmistaneet paperikasseja jo yli 20 vuoden ajan.  Yrityksellämme on yli 3 000 tyytyväistä asiakasta pelkästään Pohjoismaissa.

Dispak OY, Y-tunnus: EE100327010
Puuvilla 19, 10314, Viro

Puh (358) 9 424 519 61
Maan-Per 09:00-17:00

Sähköposti:
www.mainoskassit.fi

Kodulehe valmistamine aara.ee

Kestävät ja laadukkaat non

Kassiin voidaan tehdä painatus Yksiväripainatus on paras vaihtoehto, mutta voimme tehdä painatuksen jopa neljällä eri värillä Koska kangaskassit sopivat jokaiseen käsilaukkuun ja ovat helposti uudelleen käytettävissä, ovat ne erittäin käytännöllisiä.

Kestävät ja laadukkaat non woven kassit logolla

Monikäyttöiset no woven kassit logolla. Suositut non woven kassit valmistetaan korkealaatuisesta materiaalista, jolla on erittäin suuri kantokapasiteetti.

www.mainoskassit.fi copyright © 2018 OÜ Dispak